با ترکیب کیوی سردرختی با انار می توانید روزانه 2 کیلو لاغر شوید

برای انتخاب میوه های کیوی سردرختی با کیفیت و رسیده باید آنها را به دقت بررسی کنید.

به موها توجه کنید  آنها باید سفت باشند، اما در عین حال بدون تلاش زیاد پوست کنده شوند. وجود لکه های تیره را حذف کنید  نشانه بیماری میوه.

به مکانی که ساقه جنین در آن بود نگاهی دقیق بیندازید نباید رطوبت وجود داشته باشد. حتی وقتی روی این مکان کلیک می‌کنید، حتی یک قطره هم نباید برجسته شود.

در غیر این صورت، میوه در حین حمل و نقل یا نگهداری آسیب دیده و ممکن است قبلاً فاسد شده باشد.

میوه های طاس نیز وجود دارد این چنین تنوعی است که نخبه محسوب می شود. به ندرت در فروش یافت می شود.

کیوی را می توان هم پوست کنده و هم پوست کنده خورد.

آنها اغلب در مورد مفید بودن پوست صحبت می کنند، اما ترکیبات ویژه ای را که برای پردازش مواد عجیب و غریب در خارج از کشور برای حفظ کالاها استفاده می شود، فراموش نکنید.

قبل از استفاده کاملاً بشویید. لایه برداری به کودکان داده نمی شود، اما پزشکان اطفال پالپ را به کودکان 2 تا 3 ساله توصیه می کنند.

کیوی

کیوی را باید در دمای پایین (می توانید در یخچال) نگهداری کنید، اما نه زیر صفر. عمر مفید می تواند تا یک ماه یا بیشتر برسد.

میوه های سخت قابل اطمینان ترین در نظر گرفته می شوند. اگر رسیده نیستند، باید در دمای اتاق نگهداری شوند – بنابراین به تدریج رسیده و نرم می شوند.

کیوی قرار است در ظروف با سوراخ های تهویه نگهداری شود. این می تواند یک ظرف پلاستیکی یا، در بدترین حالت، یک کیسه با سوراخ های ساخته شده باشد.

بدون ورود هوا، میوه ها می توانند شروع به پوسیدگی کنند – با یک پوشش کرکی پوشیده می شوند.

به طور کلی در مقایسه با سایر میوه های نیمه گرمسیری، کیوی به خوبی حفظ می شود.

شما فقط باید دو شرط اصلی را بدانید: به تبادل هوای خوب نیاز دارید و با توجه به اینکه میوه بوها را به خوبی جذب می کند، باید میوه ها را از اشیا و مواد غذایی بدبو دور نگه دارید.

با گذشت زمان، هنگام نگهداری کیوی، مقدار ویتامین C موجود در آن تقریباً به طور کامل حفظ می شود. این امر توسط پوست جنین و همچنین اسیدهای ویژه موجود در آن تسهیل می شود.