چای دوغزال در ترکیه به بالاترین قیمت خود رسید

شایان ذکر است که  چای دوغزال در ترکیه یکی از چایی های پرطرفدار است و فروش بسیار بالایی دارد.

چای یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های شناخته شده برای بشر است. او همچنین محبوب ترین است.

هزاران نوع و نوع چای در جهان وجود دارد، بدون احتساب نوشیدنی های مختلف چای گیاهی یا میوه ای. بیایید ببینیم انواع چای چیست و چه تفاوتی با یکدیگر دارند.

بوته چای Camellia sinénsis همیشه سبز ، بسته به محل رویش، تفاوت‌های گونه‌ای دارد. انواع چینی و آسامی وجود دارد.

چای همچنین با کشورهای تولید کننده متمایز می شود: چینی، هندی، سیلان (سری لانکا)، تایوانی، ژاپنی، ترکی، کنیا.

یا بر اساس منطقه تولید: هندوچینی، آفریقایی. چای در سایر نقاط جهان نیز کشت می شود، اما در مقادیر بسیار کمتر.

چای

از آنجایی که همه انواع چای به طور رسمی از یک گیاه تولید می شوند، محصول نهایی به روش فرآوری و مدت زمان تخمیر برگ های چای بستگی دارد.

سفیدT پژمرده و اکسید نشده. از برگ های جوان و جوانه های باز نشده تولید می شود.

در معرض حداقل پردازش است، اما درجه اکسیداسیون نسبتاً بالایی دارد، به این معنی که دم کرده آن تیره تر از چای زرد یا سبز خواهد بود.

سبز. پژمرده یا اکسید نشده است. کمترین درجه اکسیداسیون چای برداشت شده.

ویژگی پردازش: با حرارت دادن مواد خام چای، فرآیند تخمیر به سرعت متوقف می شود (حداکثر دو روز). و بسته به روش گرم کردن – بو دادن یا بخار طعم و رنگ نوشیدنی تمام شده متفاوت خواهد بود.

زرد. پژمرده و اکسید نشده، اما “عذاب” است. به روش سبز درست می شود، اما به جای گرم شدن سریع، برگ ها را در محیطی مرطوب می جوشانند که به چای رنگ زردی می دهد.

اولانگ. پژمرده، چروکیده و تا حدی اکسید شده. چای متوسط ​​تخمیر شده با طعمی خاص و منحصر به فرد. فرآوری آن فقط دو تا سه روز طول می کشد، بنابراین اولانگ کم اکسید شده بیشتر شبیه چای سبز است.

با این حال، برگ ها نیز می توانند در معرض اکسیداسیون قوی تری قرار گیرند، سپس چای از نظر خصوصیات به سیاهی نزدیک تر می شود.