بادام کوهی شکوفه دیسک کمر را درمان می کند

همیشه بادام کوهی شکوفه  کالیفرنیا رشد می کند و نزدیک به 80 درصد از عرضه جهان را تولید می کند. بادام هایی که به عنوان آجیل رشد می کنند ممکن است به صورت خام، بلانچ شده یا برشته خورده شوند و معمولاً در شیرینی پزی استفاده می شوند.

در اروپا از بادام برای درست کردن استفاده می شودمارزیپان ، یک خمیر شیرین است که در شیرینی ها و آب نبات ها استفاده می شود، و در آسیا بادام اغلب در گوشت، مرغ ، ماهی و غذاهای گیاهی استفاده می شود

بادام سرشار از پروتئین و چربی است و مقدار کمی آهن، کلسیم ، فسفر و ویتامین های A ، B کمپلکس و E را تامین می کند.

درختان بادام برگریز با خوابی مقاوم هستند. درختان معمولاً 3 تا 4.5 متر (10 تا 15 فوت) بلند می‌شوند و وقتی گل می‌دهند بسیار زیبا هستند. آنها گلهای معطر، پنج گلبرگ، صورتی روشن تا سفید از اواخر ژانویه تا اوایل آوریل در شمال استوا تولید می کنند.

بادام

گلها خود ناسازگار هستند و بنابراین برای تسهیل گرده افشانی متقابل با ارقام دیگر به گرده افشان حشرات نیاز دارند.

میوه در حال رشد ( دروپ ) تا زمانی که به بلوغ نزدیک شود شبیه هلو است.

با رسیدن، پوشش بیرونی چرمی یا بدنه آن شکافته می شود، به سمت بیرون پیچ می خورد و گودال را تخلیه می کند. علیرغم برچسب رایج، بادام ها آجیل واقعی (نوعی میوه خشک) نیستند.

بلکه دانه هایی هستند که در یک پوشش میوه سخت محصور شده اند ببینید چگونه یک تکان دهنده درخت اسپند را برداشت می کندتمام ویدیوهای این مقاله را ببینید.

بادام شیرین به طور گسترده در مناطق مساعد خاصی کشت می شود، اگرچه محصولات آجیل در هر جایی که احتمال وقوع یخبندان در طول گلدهی وجود دارد نامشخص است.

در حالی که بیش از 25 نوع بادام در کالیفرنیا کشت می شود، بادام مارکونا و والنسیا از اسپانیا و Ferragnes از یونان وارد می شود.