توم یک سس سیر لبنانی است که به دلیل ضخامتش بیشتر شبیه یک سس است.
سس سیر کاله یکی از سس های خوشمزه می باشد که بسیار طرفدار دارد و به کشورهای اروپایی نیز صادر می شود.
پخش کردن آن روی شیش تاووک ، مرغ کبابی ، شاورما، مرغ جوجه گردان و بسیاری دیگر از غذاهای خاورمیانه بسیار محبوب است.
این اساساً یک فرآیند امولسیون آهسته و پیوسته از سیر و روغن است و کاملاً آسمانی است
من قبلا فکر می کردم روش درست درست کردن توم شامل سس مایونز یا سفیده تخم مرغ است.
به نظر من، این سس پرکالری به نظر می رسید که در خانه درست کنم و آن را فقط برای صرف غذا در بیرون ذخیره کردم.
اما بعد دستور مورین ابود برای سس سیر لبنانی را کشف کردم و در آن از 4 ماده استفاده شد: سیر، روغن، آب لیمو و نمک.
من فروخته شدم! این طعم بسته بندی شده، گیاهی و آسان برای ساخت است.
مهمترین قسمت دستور غذا سیر است. تازه ترین پیازهای سیر را که می توانید پیدا کنید پیدا کنید.
آنها را از نظر سفتی تست کنید تا مطمئن شوید که بهترین قوام و طعم را دارند. به 1 فنجان سیر پوست کنده نیاز دارید. می توانید سیر باقی مانده را فریز کنید.
روغن: می توانید از روغن کانولا، روغن گیاهی، روغن گلرنگ، روغن آووکادو، روغن هسته انگور یا هر روغن خنثی دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید.
من استفاده از روغن زیتون را توصیه نمی کنم زیرا رنگ سس سیر را تغییر می دهد و طعم قوی تری نسبت به روغن خنثی می دهد.
شما می خواهید طعم سیر بیشتر از طعم روغن برجسته شود. شما به 3-4 فنجان روغن نیاز دارید.
آب لیمو: لیمو نقش حمایتی در سس سیر لبنانی دارد و به ترکیب و امولسیون شدن آن کمک می کند تا روغن بر سیر غلبه نکند. من از ½ فنجان استفاده می کنم اما شما می توانید با توجه به سلیقه خود آن را کاهش دهید.
آب لیمو به عنوان یک اتصال دهنده عمل می کند، بنابراین آن را کنار نگذارید.
نمک: نمک با افزودن کشش به رطوبت طبیعی سیر در ابتدای فرآوری به رنده شدن ریز سیر کمک می کند. به علاوه، به طعم دادن به سس کمک می کند.