ترشی آلبالو هرگز کپک نمی زند

به مدت یک هفته در کیسه های زیپلاک ترشی آلبالو استراحت می دهند. در صورت نشت سرکه آلو، کیسه را دو برابر کنید.

آلو، سرکه، اومزو ، با وزن آزاد می کند. این به تشدید تغذیه کمک می کند و از کپک زدن جلوگیری می کند.

اگر سرکه آلو درست نشد، وزن بیشتری اضافه کنید سرکه بیش از حد آلو را با یک قاشق بزرگ از کیسه بردارید. سرکه آلو باید به اندازه ای باشد که فقط روی آلوها را بپوشاند.

پس از مخلوط کردن آلو با نمک، یک هفته بعد یا کمتر، آب در کیسه زیپلاک آزاد می شود. این سرکه آلو است، اومزو . سرکه آلو باید روی آلوها را بپوشاند.

این به جلوگیری از قالب گیری کمک می کند. مقدار اضافی اومزو را می توان برداشت و در یخچال نگهداری کرد.

ترشی

راز رنگ زنده قرمز آلو در برگ های پریلا قرمز است مهم این است که آنها را به خوبی با نمک مالیده و کف گیاه را جدا کنید تا تلخی آن از بین برود. اگر از این روند صرف نظر کنید، رنگ ها به آن روشن و قرمز نمی شوند.

من همچنین از اومزو قرمز برای افزودن رنگ شدید به ترشی زنجبیل قرمز ژاپنی ، بنی شوگا، که ما آن را دوست داریم، استفاده کردم.

آلو شور شور و پریلا قرمز پس از مخلوط کردن آنها در کیسه زیپ دار باید به مدت “سه روز” در زیر نور مستقیم خورشید خشک شوند. بنابراین مطمئن شوید که سه روز آفتابی مداوم را با پیش بینی آب و هوا خواهید داشت.

از کیسه های زیپ دار سرکه آلو برداشتم و از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر زیر نور مستقیم آفتاب خشکشون کردم.

مهم است که آنها را در طول عصر در داخل نگه دارید. هر آلو را با انگشتان تمیز یا چاپستیک برگردانید. از آنجایی که نسبتاً چسبنده هستند، صبح آنها را برگردانید. این کمک می کند که پوست آنها به الک نچسبد.

بعد از خشک شدن آلو شور ترشی، حالا روی سطح آن چین و چروک و نمک دیده می شود. آنها را داخل یک ظرف شیشه ای یا ظرف سرامیکی بریزید. سرکه آلو و پریلا قرمز خشک را اضافه کنید.

اکنون می توانید امبوشی بخورید، اما اگر آنها را سه ماه بیشتر نگه دارید، نمک کمتر و ملایم تر می شوند. شما عاشق امبوشی شور، سرکه و غنی خواهید شد.