رایج ترین فلفل دلمه ای آبی در حال حاضر همه جا حاضر است آنقدر رایج است که حتی اگر برای بی خطر بودن باید از آن به عنوان فلفل دلمه ای سبز یاد کنیم، زیرا فلفل سبز بسیار تند نیز در آنجا وجود دارد، اگر دستور غذا به نام “فلفل ابی” باشد.
می توانید با خیال راحت فرض کنید که فلفل سبز به معنای فلفل دلمه ای است زیرا اگر نوع دیگری در نظر گرفته شود، دستور العمل عبارت “فلفل سبز” را واجد شرایط می کند. فلفل سبز یک «فلفل شیرین» خیلی شیرین نیست .
آنها شاید فقط بر خلاف فلفل تند شیرین هستند و طعم تند و طراوت بخشی دارند. دلیل این امر این است که فلفل سبز نسخه نارس و نارس فلفل دلمه ای قرمز است. با بالغ شدن فلفل دلمه ای، میزان قند آنها افزایش می یابد.
فلفل سبز دقیقاً به این دلیل که نابالغ برداشت می شود، هم در بین تولیدکنندگان و هم در بین مصرف کنندگان محبوب است.
مناطقی که فصل رشد به اندازه کافی طولانی است، برداشت زودهنگام آنها به این معنی است که تولیدکنندگان مجبور نیستند مدت زیادی را صرف مراقبت از آنها کنند و می توانند محصول دیگری از فلفل را در آن فصل از گیاهان خود تهیه کنند.
این باعث میشود تولیدکنندگان آنها را ارزانتر به بازار بیاورند و برای ما ارزانتر بخریم به نظر می رسد رنگ های بنفش (یا “اسطوخودوس”) در هلند منشا گرفته باشند.
از بیرون به رنگ بادمجان هستند. داخلشون سبزه وقتی پخته میشوند کاملاً سبز میشوند، بنابراین پختن با آنها واقعاً فایدهای ندارد به جای آن از آنها خام استفاده کنید. برخی از انواع فلفل بنفش اگر روی درخت انگور بماند قرمز می شوند.
فلفل دلمهای قرمز به سادگی فلفل دلمهای سبز است که اجازه داده شده تا کاملاً روی درخت انگور برسد. آنها بسیار شیرین هستند زیرا رسیده هستند.
اکثر فلفل دلمهها اگر اجازه بدهند روی گیاه برسند قرمز میشوند. آنها گرانتر از فلفل سبز هستند زیرا باید روی درخت انگور رها می شدند (به این معنی که گیاه قادر به از بین بردن محصول دیگری نبود) و در مدت طولانی تر از آن مراقبت می شد.
آنها در پاییز فراوان هستند، که منطقی است. آنها البته در همه زمانهای سال در دسترس هستند، اما در پاییز سال است که تعداد زیادی از آنها با قیمتهای پایین در همه جا ظاهر میشوند، و زندگی بسیار خوب به نظر میرسد.
زیرا بزرگترین چالش شما این است که راههایی برای استفاده از آنها بیاندیشید. آنها با چنین قیمت هایی در دسترس هستند.