اگر ماهی سالمون کیلویی را برای فروش پیدا کردید، تعجب نکنید.
این فقط ماهی پرورش یافته مصنوعی است که از رنگدانه (آستاکسانتین) تغذیه نمی کند.
طعم چنین محصولی با طعم ماهی هایی که آستاگزانتین مصرف کرده اند تفاوتی ندارد.
ماهی سالمون Sockeye یک ماهی لذیذ از خانواده سالمون است که در خاور دور صید می شود.
گوشت ماهی قزل آلا در نظر گرفته می شود که خوشمزه تر از گوشت ماهی آزاد و ماهی قزل آلا صورتی باشد، طعم آن بسیار غنی تر از سایر نمایندگان ماهی آزاد است.
استیک ها برای کباب کردن، سرخ کردن و خورش بسیار مناسب هستند. و در گریل، آنها به خصوص خوشمزه هستند.
ماهی آزاد اقیانوس آرام، ماهی قزل آلا کوهو، ماهی وحشی، فقط در طبیعت زندگی می کند و تمیزترین آب ها را انتخاب می کند.
اگر ماهی سالمون کوهو را از فروشنده صادقی خریداری کنید که با همان تامین کنندگان قابل اعتماد همکاری می کند، می توانید مطمئن باشید که این غذای لذیذ سازگار با محیط زیست است.
طول این ماهی تا 1 متر و وزن آن تا 15 کیلوگرم می رسد.
ماهی قزل آلا کوهو دارای فلس های روشن با سایه روشن است، قسمت بالایی دهان و پیشانی بسیار برجسته روی یک سر بزرگ بزرگ برجسته است.
ماهی قزل آلا انباری از مواد مغذی است.
ماهی، به ویژه پخته شده به روش رژیمی – بخارپز، پخته شده، برای تغذیه افراد ضعیف با کمبود ویتامین توصیه می شود.
ماهی قزل آلا یک ماهی لطیف و لطیف است.
طعم آن به خودی خود فوق العاده است، بنابراین نباید غذاها را بیهوده پیچیده کنید. می توانید سوپ غنی، استیک و حتی پات از ماهی سالمون درست کنید.
ماهی قزل آلا در سفره های ما بیشتر از سایر انواع ماهی از خانواده سالمون یافت می شود.
همه طعم آن را می دانند، اما همه از فواید آن اطلاعی نداشتند.
پزشکان استفاده از این ماهی را به منظور پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می کنند.
برای خوردن بیشتر آن، در مورد خواص مفید ماهی قزل آلا و غذاهای خوشمزه ای که می توانید از آن بپزید بیشتر بدانید.
ترکیب آن را در نظر بگیرید و همچنین به موضوع انتخاب صحیح این محصول رژیمی برای سفره توجه ویژه داشته باشید.