کیوی تو قرمز فشار خون را کنترل می کند

همیشه کیوی تو قرمز بومی مرکز و شرق چین است اولین توصیف ثبت شده از کیوی مربوط به قرن دوازدهم چین در زمان سلسله سونگ است.

از آنجایی که معمولاً از طبیعت جمع آوری می شد و برای اهداف دارویی مصرف می شد، این گیاه به ندرت کشت و یا پرورش داده می شد.

کشت کیوی از چین در اوایل قرن بیستم به نیوزیلند گسترش یافت، جایی که اولین کاشت تجاری در آنجا رخ داد.

این میوه در میان سربازان بریتانیایی و آمریکایی مستقر در نیوزیلند در طول جنگ جهانی دوم محبوب شد و بعداً ابتدا به بریتانیای کبیر و سپس به کالیفرنیا در دهه 1960 صادر شد.

کیوی

در نیوزیلند در طی دهه‌های 1940 و 1950، میوه از طریق توسعه ارقام تجاری قابل دوام، شیوه‌های کشاورزی، حمل و نقل، ذخیره‌سازی و بازاریابی به یک کالای کشاورزی تبدیل شد.

جنس Actinidia شامل حدود 60 گونه است. میوه های آنها کاملاً متغیر است، اگرچه بیشتر آنها به دلیل ظاهر و شکل آنها به راحتی به عنوان کیوی شناخته می شوند.

پوست میوه از نظر اندازه، پرمویی و رنگ متفاوت است. گوشت از نظر رنگ، آبدار بودن، بافت و طعم متفاوت است. برخی از میوه ها ناخوشایند هستند، در حالی که طعم برخی دیگر به طور قابل توجهی بهتر از اکثر ارقام تجاری است.

رایج ترین کیوی فروخته شده از A. deliciosa (کیوی فازی) مشتق شده است. سایر گونه هایی که معمولاً مصرف می شوند.

عبارتند از A. chinensis (کیوی طلایی)، A. coriacea (انگور فرنگی تخم مرغ چینی)، A. arguta (کیوی مقاوم)، A. kolomikta (کیوی قطب شمال)، A. melanandra (کیوی ارغوانی)، A. polygama (انگور نقره ای) و A. purpurea (کیوی قرمز دلچسب).

رایج ترین رقم موجود در فروشگاه ها است. میوه ای بزرگ و تخم مرغی شکل با طعمی شیرین است.

«Saanichton 12» از بریتیش کلمبیا، تا حدودی مستطیل‌تر از «هایوارد» و نسبتاً شیرین است، اما هسته داخلی میوه می‌تواند سخت باشد. «بلیک» می‌تواند خود گرده‌افشانی کند، اما میوه‌ای کوچک‌تر و بیضی شکل‌تر دارد و طعم آن پایین‌تر است.